RÓLUNK

Cégünk 2005-ben, Budapesten alakult, olasz befektetők kezdeményezésére, akik már ezt megelőzően is az ingatlan- és tanácsadó szektorban mozogtak és dolgoztak aktívan.

Az ISARO Kft. évek óta jelen van tehát az ingatlan piacon és az ingatlanok széles skálájával operál: legyen szó akár lakóingatlanról, akár turisztikai ingatlanról (szálloda, étterem), akár kereskedelmi tevékenységre használt ingatlanról (üzlethelyiség, raktár, stb).

Cégünk rövid idő alatt megvetette a lábát és megismertette nevét a magyar ingatlanpiacon, olyannyira, hogy jelenleg rendkívül sok külföldi befektető (legfőképp olaszok) számára jelent kiindulási pontot a budapesti ingatlanvásárláshoz.

Elsősorban ingatlan tanácsadással foglalkozunk, illetve ingatlan kezelésre specializálódtunk, mely magában foglalja a lakóingatlanok és a kereskedelmi célra használt ingatlanok kezelését is, legyen szó akár kisebb, akár nagyobb lakásról.

A budapesti székhelyű irodánkból a lakásvásárlás minden fázisán végigkísérjük ügyfeleinket, akiknek széles körű szolgáltatást nyújtunk, a piacelemzéstől kezdve, az ingatlan vásárlás előtti, alatti és utáni asszisztencián keresztül, egészen az ingatlan kezeléséig. Munkatársaink magyarok és olaszok, akik maximálisan ismerik a helyi igényeket és helyzetet, így komplett asszisztenciát tudnak biztosítani jogi-, pénzügyi-, és adózási témákban is.

Ügynökeink örömmel fogadják majd Önöket, hogy bemutassák Önöknek a budapesti ingatlanokat, ebben a gyönyörű fővárosban, amely napról napra egyre jobban fejlődik és egyre több befektetőt vonz a környező és távoli országokból egyaránt.

Isaro KFT

Hercegprímás Utca, 11 –  1051 Budapest


Tel.: 0036 1 3540797

Fax: 0036 1 3540798


+39 328 796 5399

Skype

isarokft
isaro.immobiliare.budapest

E-mail
isarokft@isaro.it

1