Szolgáltatások

Ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásaink felsorolása nem könnyű. Tevékenységünk nem korlátozódik egyszerűen az ingatlanok adásvételére, ennél többre terjed ki, egészen az ingatlan teljes körű kezeléséig.

Ügyfeleink többsége, akik úgy határoznak, hogy irodánk segítségével vásárolnak ingatlant, megbíznak minket az ingatlanuk kezelésével is. Gyakorlatilag az ingatlanhoz kapcsolódó összes tevékenység elvégzését bízzák ránk.

Ügyfeleink bizalma büszkeséggel és elégedettséggel tölt el bennünket, munkatársaink ezt a bizalmat teljes körű asszisztencia nyújtásával viszonozzák, mely magában foglalja a havi közüzemi költségek befizetését (villany, víz, gáz, internet, közös költség), a társasházi közgyűléseken való részvételt, bérlők közvetítését, a bérleti díjak beszedését és természetesen a bérlőkhöz kapcsolódó ügyintézést.

Ezen kívül karbantartási munkák elvégzéséről is gondoskodunk, legyen az általános vagy rendkívüli, amennyiben, arra szükség van.

Irodánk által nyújtott szolgáltatások túlmutatnak az ingatlan szektorban kínált szolgáltatásokon.

Fordítás és tolmácsolás, ügyintézés külföldi ügyfeleink részére, akik úgy határoznak, hogy állandó lakhelyüket Magyarországon létesítik, magyar cég alapítása, bankszámlanyitás, hitelkérelem, orvosi asszisztencia, bürokratikus ügyek intézése stb., csak néhány azon szolgáltatások közül, amelyeket munkatársaink biztosítanak ügyfeleink részére.